ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати співпраці факультету рибного господарства та природокористування Херсонського державного аграрного університету з Поморською академією (м. Слупськ, Польща)

17 жовтня 2017 року була проведена конференція для студентів факультету рибного господарства та природокористування і економічного факультету щодо обміну досвідом, враженнями та перспективами подальшої співпраці з Поморською Академією відповідно до Угоди про співпрацю між Херсонським державним аграрним університетом (Україна) та Поморською академією (м. Слупськ, Польща).

Студенти факультету рибного господарства та природокористування з січня 2017 р. по червень 2017 р. відповідно до Програми семестрового обміну та Програми отримання подвійних дипломів проходили курс навчання за напрямом підготовки 6.040106 ”Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” в Інституті біології та охорони довкілля Поморської академії (м. Слупськ, Польща). Студентки Бегларян Аліна та Маренич Єлізавета поділилися своїми враженнями зі студентами молодших курсів факультетів.

Заступник декана ФРГП Шахман І.О. розповіла про умови участі в програмах академічної мобільності студентів та травневий з’їзд координаторів українських ВНЗ-партнерів, який проводився на базі Поморської академії.

Вони відмітили теплий, дружній прийом польських колег, високий рівень професіоналізму та компетентності при підготовці майбутніх фахівців в Поморській академії, європейський рівень забезпечення навчального процесу приладами та обладнанням, надзвичайну красу сусідньої держави, можливість подорожувати Європейськими країнами.

На даний момент (з 30.09.2017 р. по 31.01.2018 р.) за програмою семестрового обміну 1-го семестру за спеціальностями ”Екологія”, ”Водні біоресурси та аквакультура”, ”Лісове господарство” на навчанні в Поморської академії перебуває 8 студентів факультету рибного господарства та природокористування.

Автор: координатор заходу, заст. декану ФРГП Шахман І.О.