ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Святкування Дня ООН у ХДАУ

24 жовтня світ традиційно відзначає Міжнародний День Організації Об`єднаних Націй. У цьому році 25 офіційних партнерів серед вищих навчальних закладів в Україні в рамках проведення інформаційної кампанії «День ООН в навчальних закладах України», в складі яких і Херсонський державний аграрний університет, відзначають також і 25-річчя Представництва ООН в Україні.

З цієї нагоди кафедрами публічного управління та адміністрування та екології та сталого розвитку було проведено круглий стіл для студентства та викладачів ХДАУ на тему "Разом до людської гідності, миру та розвитку". Участь взяли студенти факультету рибного господарства та природокористування, економічного факультету та аспіранти ХДАУ.

Головною метою даного заходу було підвищення обізнаності студентів ХДАУ щодо діяльності ООН та привернути увагу молоді до універсальних цінностей та принципів, які є керівними для ООН – прав людини, миру, безпеки, сталого розвитку та глобального партнерства.

Студентами економічного факультету був запропонований флеш-моб.

Заключною частиною святкування дня ООН в Україні  у ХДАУ стали студентські дебати зі сталого розвитку. У фінальному раунді були представлені команди "Слово" від економічного факультету та "Vox populi" від факультету рибного господарства та природокористування. Доповіді були змістовними та аргументованими, а факти - беззаперечними. Партнерство заради стійкого розвитку - головна теза заходу, тож команди вибороли подвійну перемогу. 

Автор: Карташова О.Г.