ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота факультетів

При проведенні профорієнтаційної роботи з батьками  доцент кафедри землеробства Шепель А.В. охарактеризував переваги вступу до ДВНЗ «Херсонський ДАУ» за спеціальністю «Агрономія».

 

За допомогою інформаційно-довідкових матеріалів з питань організації і умов вступу до Університету, спеціальностей майбутніх фахівців було надані кваліфікаційні консультації батькам (доц. кафедри обліку і оподаткування Скрипник С.В. і Шепель І.В.).

Батьки активно задавали питання щодо кількості бюджетних місць за конкретними спеціальностями, вартості навчання за контрактом, порядку застосування пільг, побутових умов майбутніх студентів тощо.

 

Аспірантка кафедри водних біоресурсів та аквакультури Цуркан Л.В. охарактеризувала переваги професії, перелік конкурсних предметів ЗНО та строки реєстрування, порядок роботи приймальної комісії та умови зарахування.

 

 Крім того активно та впевнено виступила магістр кафедри будівництва Височкіна О.О., яка визначила переваги та необхідність отримання диплому ступеня «магістра» в сучасних умовах кадрової політики держави.

 

Також були визначені переваги навчання на військовій кафедрі університету.

Автор: Шепель І.В.