ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч викладачів університету з учнями 9-11 класів Бериславського району

09 листопада 2017 року відбувся профорієнтаційний виїзд співробітників нашого університету до Бериславського району Херсонської області, в якому прийняли участь: Лавренко Сергій Олегович – кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри землеробства; Ведмеденко Олена Володимирівна – кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувач кафедри технологій виробництва продукції тваринництва; Лавренко Наталія Миколаївна - кандидат сільськогосподарських наук, старший викладач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру.

Під час проведення профорієнтаційного виїзду були відвідані: Козацька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Бериславська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3, Бериславська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Бериславської районної ради Херсонської області.

На зустрічі з учнями 9-11 класів, дирекцією та вчителями закладів ознайомили з історією університету, факультетами та спеціальностями за якими здійснюється підготовка, науковою й навчальною діяльністю, спортивним і культурним життям. Обговорювалися правила вступу до ДВНЗ «ХДАУ», можливості працевлаштування після закінчення університету.

Учні отримали вичерпну інформацію стосовно студентського життя в університеті, можливостей академічної мобільності студентів та міжнародних програм обміну, навчання на військовій кафедрі.

Також учні прийняли участь в цікавому майстер-класі по визначенню якості яєць, обговорені питань щодо їх споживання, інкубації. Спробували в користуванні надані їм переносні міні мікроскопи, прилади для роботи в on-line сервісах.

Дякуємо адміністрацію шкіл за всебічну допомогу та теплий і гостинний прийом! Бажаємо випускникам шкіл достойно завершити навчання, обрати майбутню професію та чекаємо на них в стінах нашого навчального закладу!

 Козацька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Бериславської районної ради Херсонської області

Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Бериславської районної ради Херсонської області

Бериславська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Бериславської районної ради Херсонської області

Бериславська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Бериславської районної ради Херсонської області

Автор: Лавренко С.О.