ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Дано старт новому амбітному проекту "ШКОЛА АГРАРНОГО ЛІДЕРА"

 

21 листопада у ХДАУ було дано старт новому амбітному проекту ШКОЛИ АГРАРНОГО ЛІДЕРА.

Відкриваючи захід ректор ХДАУ Юрій Кирилов наголосив, що це школа для тих, хто прагне змін в собі, своїх господарствах, регіоні та в країні.

Зупиняючись на основних цілях школи він відмітив її унікальність та можливості. Насамперед це шанс розуміти тренди агробізнесу, розвивати лідерські якості, обмінюватися досвідом і розвивати кластери в регіоні. Спікерами школи аграрного лідера стануть ті які знають агробізнес зсередини. «Херсонщина – край аграрний, і наше завдання зробити її лідером агроіндустрії. І саме студенти є тією силою, яка сформує потужний рух агролідерів», - сказав у вітальному слові голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв.

Вже початок експертної дискусії показав – питання що будуть обговорюватися непрості, та потребують серйозного підходу. Виступ Івана Кириленка, народного депутата України, члена-кореспондента Національної академії аграрних наук України який був топ-спікером заходу, перетворився на фахову дискусію з херсонськими аграріями.

Ринок інновації, біодинамічне землеробство та експортний потенціал Херсонщини це не повний перелік тем, які хвилюють херсонських аграріїв, а отже вірна ознака того, що у школи є перспективи росту. А існування таких тем –збиратиме навколо себе експертів та професіоналів своєї справи з усієї країни.

 

 

Автор: Нікітенко К.С.
к.е.н, доцент кафедри
економіки та фінансів ДВНЗ "ХДАУ"