ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист магістерських робіт зі спеціальності 101 «Екологія»

Сьогодні, 20.02.2018 р., розпочався захист магістерських робіт зі спеціальності 101 Екологія. Екзаменаційна комісія у складі голови к.г.н., доцента, заідувача кафедри екології та географії Давидова О.В., та членів к.с.-г.н., доцента Пічури В.І., к.г.н., доцента Шахман І.О., к.е.н., доцента Стратічук Н.В. привітала магістрів та побажала плідної роботи.

Теми магістерських робіт були різноманітні та цікаві. Всі студенти на високому рівні продемонстрували володіння науковою термінологією, вміння використовувати наукові методи та сучасні інформаційні технології, аргументовано доводили власну точку зору за результати своїх досліджень.

Кращим захистом цього дня було визнано виступ Пєтухова Максима Олеговича з роботою на тему: «Аналіз придатності земель Херсонської області для ведення органічного землеробства».  Дослідження за цією темою було розпочато під керівництвом д.с.-г.н., професора Пилипенко Ю.В. та продовжено разом із асистентом Бреусом Д.С. Робота викликала жвавий інтерес та обговорення, доповідач обґрунтовано дав відповіді на всі поставлені запитання. Особливий акцент було зроблено на результатах просторового моделювання та картографування із застосуванням сучасного програмного продукту ArcGIS, що значно підвищило магістром рівень отриманих наукових результатів.

На думку Екзаменаційної комісії, автори всіх представлених до захисту робіт гідні присвоєння кваліфікації «Магістр з екології, викладач ВНЗ».

Автор – Стратічук Н. В., доцент кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка