ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

До університету на День рідної мови завітали Брати Капранови

 21 лютого 2018 року до Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» завітали відомі українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі - брати Віталій та Дмитро Капранови.

Відкрив зустріч ректор університету – Кирилов Юрій Євгенович.

Брати Капранови надзвичайно цікаво презентували свої книги «Майдан. Таємні файли», «Забудь-річка», «Історія незалежності України».

 

На початку зустрічі відбулася презентація книги «Майдан. Таємні файли» - це історія Майдану, яку розповідають його учасники, відповідаючи на важливі, інколи гострі та провокаційні питання.

 

Далі говорили про інші твори, але так чи інакше розмова точилася навколо долі України. Постійно відбувався аналіз ситуації в нашій державі, проводилися паралелі з історичними подіями.

 

Під час зустрічі літературне надбання Братів Капранових зацікавило багатьох студентів та викладачів університету, тому й купували ці видання з задоволенням. Це була дійсно тепла зустріч, пройшла вона у піднесеному настрої.

  

Емоції, позитивний настрій – це те, що подарували нам гості.

Студенти та викладачі висловлюють теплі слова подяки ректору університету за надану можливість провести зустріч з Братами Капрановими.