ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Урочисте відкриття лабораторного комплексу

Херсонський державний аграрний університет в програмі проведення заходів, присвячених 20 річчю створення кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, включився у нові навчальні правила дуальної освіти і взяв курс на активізацію співпраці з агропромисловим кластером Херсонської області.

Інноваційний підхід до викладання дає можливість підготувати фахівців з урахуванням вимог сьогодення. Нові підходи до навчального процесу запропонували викладачі кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції. Ідея максимального наближення навчання до умов реального виробництва поетапно відпрацьовується практично на базі провідних підприємств області, які займаються як виробництвом, так і переробкою продукції. Інновації викладацького складу, сучасна база підприємств з їх акретидованими лабораторіями та бажання студентів стати затребуваними фахівцями, сукупно продемонстрували правильність обраного напрямку у підготовці «аграрних» кадрів. Орієнтуючись на сучасний рівень надання знань і підготовки фахівців, викладацький склад кафедри постійно залучає до роботи нових соціальних партнерів. Так, наступним кроком став запуск спільного проекту, в якому задіяні викладацький колектив разом зі студентами, виробничі лабораторії підприємств та Українська Національна лабораторія якості і безпеки продукції АПК.

Кафедра технологій переробки та зберігання с.-г. продукції ХДАУ, яка надає освітні послуги на двох факультетах: агрономічний та біолого-технологічний, продовжує розширювати круг партнерів і запрошує до співпраці усі зацікавлені профільні підприємства та організації!

Фотозвіт відкриття лабораторного комплексу

 

Автори: колектив кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції