ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне заняття студентів 3 курсу напряму підготовки "Геодезія, картографія та землеустрій"

В рамках співпраці з Херсонським державним підприємством геодезії, картографії та кадастру, ДП «Херсонгеоінформ», студенти ІІІ курсу факультету водного господарства, будівництва та землеустрою під керівництвом ст.викладача кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Куракової Л.Г. 22 березня 2018 року провели виїздне практичне заняття з дисципліни «Фотограмметрія та дистанційне зондування»  для  вивчення  роботи  на цифровий фотограмметричній станція “Дельта”.

 Цифрова фотограмметрична станція "Дельта" призначена для обробки аерокосмічних знімків з метою отримання картографічних оригіналів, цифрових карт, планів місцевості і ортофотопланів.

Досвідчений фахівець підприємства Асєєва Наталія Яківна розповіла нам які замовлення  підприємство виконує за допомогою цифрової фотограмметричної станції, та познайомила з основними принципами роботи.

На підприємстві ми радісно зустріли випускника магістра цього року Дудника Павла, який вже встиг зарекомендувати себе з кращого боку, і навіть отримати грамоту за відмінну роботу.

Павло розповів над якими об'єктами він зараз працює,  і побажав студентам наполегливості в навчанні.

Дякуємо керівництву ДП «Херсонгеоінформ» за надані можливості поєднання навчання і практики.

Автор: Куракова Л.Г. – ст.викладач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру