ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перемога здобувача вищої освіти біолого - технологічного факультету в IV Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»

6-7 грудня 2018 р. на базі кафедри екології Навчально-наукового інституту екологічної безпеки Національного авіаційного університету відбулася заключна конференція переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні».

Від Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» у конкурсі наукових робіт прийняв участь здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання 4 групи спеціальності 181 «Харчові технології» Третьяков Олег.

 

Доповідь Третьякова Олега на заключній конференції конкурсу

Члени журі оцінювали студентські наукові твори з більш, як 25 закладів вищої освіти України та відмітили роботу Третьякова О.В. на тему «Зменшення екологічних ризиків шляхом комплексної переробки відходів винограду у харчовій промисловості», яка була виконана під керівництвом завідувача кафедри інженерії харчового виробництва Бурак В.Г. та старшого викладача цієї ж кафедри Воєводи Н.В.

Представлена робота здобувачем вищої освіти, отримала диплом першого ступеня у номінації «Поводження з відходами, полігони твердих побутових відходів».

 

Третьякова Олега вітає з перемогою завідувач кафедри екології НАУ

Окрім підсумкової конференції, учасники мали змогу прийняти участь у майстер-класі «Сучасні екологічні виклики. Тенденції сталого розвитку та раціональне природокористування» та одержати відповідні сертифікати.

Вітаємо Олега з перемогою та бажаємо в подальшому нових наукових успіхів та перемог!

Автор: Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)