ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Прем’єра книги

Раді повідомити, що фонд Наукової бібліотеки поповнився новими виданнями, які надійшли від Львівського національного аграрного університету.

Наразі література знаходиться на опрацюванні, а найближчим часом буде відображена у електронному каталозі та представлена для ознайомлення в читальній залі.

Серед нових надходжень: 

Англійсько – Українсько – Російський словник скорочень з аграрної інженерії  / В.О. Богуслаєв, В.М. Дринчі ; за заг. ред. В.В.  Снітенського. - Київ:  АртЕк, 2018. - 452 с. 

            Словник  містить понад 45тис. найбільш уживаних у сучасній англійській мові скорочень з аграрної інженерії, що широко трапляються в міжнародних наукових, науково-методичних та практичних публікаціях. У словнику викладено скорочення, що стосуються механізмів та сільськогосподарських машин, технологічних процесів аграрного виробництва, а також завдань щодо захисту довкілля і охорони природних ресурсів. 

Гнатів П.С. Екосистеми і системний аналіз :  монографія  / П. С. Гнатів, В. В. Снітинський, О. С. Нечай, О. Д. Зинюк, Т. В. Пасічник, О. В. Зеліско ; за ред. П. С. Гнатіва, В. В. Снітинського. – Львів: Колір ПРО, 2017. – 416с .

            У науковій монографії висвітлені основи й алгоритми системного аналізу, моделювання в екології й інвайронментології.

 Капіталізація земельно-господрських систем :  монографія  /  О.І. Ступень.-  Львів : Ліга – Прес,  2015 – 164 с.

             Монографію присвячено обґрунтуванню теоретичних основ та вдосконаленню методичних підходів до капіталізації земельно-господарських систем з метою підвищення еколого-економічної ефективності використання та відтворення природно-ресурсного потенціалу.

 Онисько С.М. Економічна ефективність використання основних засобів сільськогосподарських підприємств /  С. М.  Онисько, О.Г. Агрес . – Львів:   Ліга- Прес, 2015. - 200 с.

          У монографії досліджено теоретичні та методологічні засади економічної ефективності використання основних засобів сільськогосподарських підприємств.

 Ступень О.І. Капіталізація земельно-господрських систем :  монографія  /  О.І. Ступень.-  Львів : Ліга – Прес,  2015 – 164 с.

             Монографію присвячено обґрунтуванню теоретичних основ та вдосконаленню методичних підходів до капіталізації земельно-господарських систем з метою підвищення еколого-економічної ефективності використання та відтворення природно-ресурсного потенціалу.

 Ми щиро вдячні друзям Наукової бібліотеки у Львові, які передали до наших фондів книжки з власних колекцій та допомогу у навчанні молодого покоління агрономів.

Автор: Ралдугіна І. Д.