ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Популяризація сучасних спеціальностей

Викладачі агрономічного та біолого-технологічного факультетів Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» взяли участь у важливих профорієнтаційних заходах для учнівської молоді Антонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 21 Херсонської міської ради.

Майбутнім вступникам було доведено значення професій аграрної сфери, проінформовано про існуючі спеціальності та напрями підготовки у ХДАУ, шляхи побудови успішної кар’єри; ознайомлено з умовами прийому, а також висвітлено його багату історію і традиції, перспективні можливості творчого й наукового розвитку особистості в його стінах. Під час заходу було представлено фотопрезентацію про нову спеціальність 203 «Садівництво та виноградарство», студенти отримали інформаційні матеріали.

Присутні змогли отримати вичерпні відповіді на свої запитання, які стосувалися підготовки до вступу у ДВНЗ «ХДАУ», можливості закордонного стажування та реального працевлаштування.

Сподіваємось, що учні, які отримали повну інформацію про факультети нашого закладу, зроблять правильний вибір і вже цього року поповнять студентські лави Херсонського державного аграрного університету!

Автор: Ревтьо Олеся Ярославівна