ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання Ради роботодавців факультету водного господарства, будівництва та землеустрою

06 лютого 2019 року відбулося засідання ради роботодавців факультету водного господарства, будівництва та землеустрою на тему «Освіта – наука – виробництво». В роботі ради приймали участь голова та члени ради роботодавців, керівництво університету, декан ФВГБЗ, завідувачі випускових кафедр факультету.

Під час засідання було обговорено питання підготовки фахівців за спеціальностями факультету з урахуванням сучасних вимог виробництва, залучення зацікавлених роботодавців до участі в Раді, підведені попередні підсумки діяльності Ради за 2018 календарний рік, оговорено зміни до Положення ради роботодавців.

Відкрив засідання Ради перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи Яремко Ю.І. Під час обговорення виступили голова ради роботодавців, директор МЖК м. Херсон Картавцев М.М., директор ООО «Спецстрой-Херсон» Святенко І.Є., завідувач Херсонського відділення Одеського НДІ судових експертиз Пєсков І.В., заступник директора ТОВ «Будівельна компанія «ПраймКонтракт» Пепель А.В. та інші.

В результаті засідання ради затверджені зміни до Положення ради роботодавців ДВНЗ «ХДАУ»; прийняті рішення про залучення провідних фахівців до підготовки здобувачів вищої освіти та про посилення кластеру практичної підготовки здобувачів вищої освіти на провідних підприємствах міста та області.

Автор: секретар ради роботодавців, завідувач кафедри ГТБ, водної інженерії та водних технологій, доцент Шапоринська Н.М.