ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Творча зустріч студентів і викладачів аграрного університету з Анатолієм Кичинським

11 лютого відбулася творча зустріч видатного херсонського поета і художника, лауреата Національної премії ім. Тараса Шевченка, Анатолія Кичинського з викладачами та студентами ХДАУ. Автор зацікавив поціновувачів художнього слова напрочуд захопливою розповіддю про свій творчий шлях у літературі та образотворчому мистецтві. Анатолій Кичинський поділився зворушливими спогадами про створення перших малюнків і написання дебютної збірки. Поет надзвичайно артистично продекламував вірші, що увійшли до його найновішої збірки «Жива і скошена тече в мені трава», яка вийшла друком у дуже престижній поетичній серії видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Івана Малковича наприкінці минулого року.

Анатолій Кичинський розповів про поезії, які стали популярними піснями у виконанні Марічки Бурмаки, Павла Дворського та інших співаків, а також зачарував гостей заходу майстерним виконанням акапелла власної поетичної версії відомого хіта Джо Дассена.

Родзинкою зустрічі стала презентація картин художника, багато з яких знаходяться у приватних колекціях в Україні та закордоном. Усі охочі мали можливість придбати збірку Анатолія Кичинського «Жива і скошена тече в мені трава» з автографом поета. Зустріч подарувала незабутні враження та наповнила серця вдячністю за можливість доторкнутися до прекрасного й зачерпнути натхнення у джерелі справжньої творчості!

Автор: Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)