ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День охорони праці

До 100- річчя міжнародної організації праці та Дня охорони праці (28  квітня), який цьогоріч має гасло «Безпечне та здорове майбутнє праці» кафедра механізації та безпеки життєдіяльності провела студентську науково-практичну конференцію «Аспекти безпеки праці та життя людини».

У конференції взяли участь здобувачі вищої освіти агрономічного, економічного факультетів та факультету водного господарства, будівництва та землеустрою, які у своїх доповідях зосередили увагу на актуальних питаннях, присвячених гігієні праці, охороні праці в аграрній галузі, професійним захворюванням та ін.

За сприянням Головного управління Державної служби України з питань праці у Херсонській області студенти отримали інформаційні матеріали щодо переваг укладання трудових договорів і задекларованої праці, про стан травматизму в аграрній сфері та про вимоги безпеки праці в агарній галузі.

Вітаємо всіх учасників конференції, бажаємо плідних творчих успіхів та висловлюємо сподівання, що актуальні питання безпеки життєдіяльності та охорони праці, які відображені в їх матеріалах, будуть мати як теоретичне, так і практичне значення, а ідеї та думки стануть фундаментом для подальшого їх удосконалення!

 

Автор: Ревтьо О.Я.