ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулася регіональна студентська науково-практична конференція «Розвиток малого та середнього підприємництва в аграрному секторі півдня України»

19 квітня в Херсонському державному аграрному університеті на економічному факультеті відбулася регіональна студентська науково-практична конференція «Розвиток малого та середнього підприємництва в аграрному секторі півдня України». Відкрила пленарне засідання декан Вікторія Грановська.

 

Хід пленарного засідання конференції позначився жвавим обговоренням студентами нагальних питань подальшого розвитку малого та середнього підприємництва, а також дискусіями щодо порядку відкриття і процесу документування та оподаткування хостелів на Херсонщині.

 

У цілому проведення конференції засвідчує зацікавленість студентів у самостійній науковій роботі, небайдужість до обраної майбутньої професії, а також бажання покращувати свої знання, що слугуватиме підвищенню якості професійної підготовки студентів і забезпечення у майбутньому їх конкурентоспроможності на ринку праці.

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко