ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся Міжнародний день поля

12 червня в  Інституті зрошуваного землеробства Національної академії аграрних наук України відбувся Міжнародний день поля з питань вирощування озимих і ярих зернових, технічних та бобових сільськогосподарських культур на зрошуваних і неполивних землях.

Захід має регіональне  значення для аграріїв. Оскільки ІЗЗ є провідна установа  з питань системи  землеробства на  зрошуваних та незрошуваних землях Півдня України.

У межах  програми навчальної практики по  землеробству  студенти  2 кусу агрономічного факультету на чолі з кандидатом сільськогосподарських наук, доцентом кафедри землеробства  Рудік  О. Л. мали змогу ознайомитися з науковими досягненнями аграрної науки в галузі селекції пшениці озимої, ячменю, кукурудзи, сої, люцерни, бобових культур, льону олійного, ріпаку озимого, сафлору, соняшнику, оглядом демонстраційних полігонів новітніх досягнень вітчизняної та зарубіжної аграрної науки в галузі, презентацєю інноваційних технологій штучного зволоження у зрошуваному землеробстві, використання сучасних інструментів та інформаційних засобів у польових умовах та виставку сучасної техніки для обробітку грунту, сівби і збирання врожаю сільськогосподарських культур.

Автор: доцент кафедри землеробства Сілецька О. В.