ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Новий випуск бакалаврів за спеціальністю «Гідротехніка (водні ресурси)»

25 червня 2019 року на факультеті водного господарства, будівництва та землеустрою розпочався захист кваліфікаційних проектів бакалаврів за спеціальністю «Гідротехніка (водні ресурси)». Голова екзаменаційної комісії (ЕК) - Ємченко Георгій Володимирович - провідний фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою БУВРа нижнього Дніпра, який є випускником гідромеліоративного факультету 1975 р.

Випусковою кафедрою дипломників є кафедра гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій. Семеро випускників стаціонару ФВГБЗ показали високий рівень знань студентів, що було відмічено головою ЕК. Більшість випускників – бакалаврів була рекомендована до вступу в магістратуру за спеціальністю 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології».

 

Кваліфікаційний проект дипломника Онісімова Юрія присвячений актуальній проблемі боротьби з підтопленням земель Олешківського району

 

Викладачі кафедри ГТБ, водної інженерії та водних технологій разом із своїми випускниками-бакалаврами. В центрі – голова ЕК – Ємченко Г.В.

Автор: Морозов В.В. – професор кафедри ГТБ, водної інженерії та водних технологій