ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Отримано обладнання за проектом ECOIMPACT

28 травня 2019 року згідно наказу Міністерства освіти і науки України №508 від 17 квітня 2019 року та до умов проекту  «Адаптоване учбове середовище для розвитку компетенції з питань впливу місцевої погоди, якості повітря та клімату на економічне та соціальне життя» (Adaptive learning environment for competence in economic and societal impacts of local weather, air quality and climate -  561975-EPP-1-2015-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP (2015-3320), http://e-impact.net) на кафедру генетики та розведення с.-г. тварин ім. В.П. Коваленка доставлено сучасне обладнання за проектом ECOIMPACT.

 

Міністерства освіти і науки України наказ №508 від 17 квітня 2019 року (переглянути)

Елементи обладнання для практичних та лабораторних робіт із дисципліни «Зоометеорологія» другого (магістерського) рівня освіти

За умовами проекту відбудеться не лише модернізація навчальних аудиторій, але і буде створено окремий навчально-демонстраційний комплекс для контролю кліматичних умов та проведення навчання у інтерактивному навчальному середовищі з підготовки профільних та непрофільних фахівців з питань зоометеорології.

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)