ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науковці Херсонського державного аграрного університету прийняли участь у моніторингу проекту ECOIMPACT

22 серпня 2019 року робоча група науковців міжнародного проекту ECOIMPACT від Херсонського державного агарного університету у складі завідувача кафедри генетики та розведення сільськогосподарських тварин ім. В.П. Коваленка, професора Нежлукченко Т.І., доцента Кушнеренко В.Г., доцента Папакіної Н.С. прийняли планову участь у моніторингу діяльності виконання міжнародного проекту.

Під час зустрічі представники офісу Еразмус+ в Україні: Петро Крайнік - експерт з напрямків проекту, Жан Моне та Вероніка Ткаченко - менеджери НЕО в Україні та учасники проекту спілкувалися в онлайн режимі з керівником проекту від Гельсінського університету  - Сергієм Зілітінкевичем та менеджером проекту  - Святославом Тюряковим.

 

Керівники проекту отримали інформацію від представників проекту з України, а саме Херсонського державного аграрного університету, Одеського державного екологічного університету, та Київського національного університету ім. Т. Шевченка про результати реалізації проекту станом на
01 серпня 2019 р.

 

 

 

Програма моніторингу (вкладка з посиланням на програму https://erasmusplus.org.ua/kalendar-podii.html) передбачала надання інформації від кожного українського учасника, окрім планових звітів закладів вищої освіти були представлені нові навчальні курси, що розміщені на платформах   https://ecoimpact-ple.com/ і http://osenu.e-impact.net/ та продемонстровано навчальний комплект метеостанції, складеної з Arduino.  

Бажаємо нашим науковцям плідної роботи та нових відкритів у дослідженнях за проектом ECOIMPACT.