ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь представників кафедри іноземних мов Херсонського ДАУ в міжнародній науково-практичній конференції

У Херсонській державній морській академії 19–21 вересня 2019 р. відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Modern tendencies in teaching a foreign language for specific purposes» ( Новітні тенденції навчання іноземної мови за професійним спрямуванням), присвячена 185-річчю від дня заснування навчального закладу.

У конференції взяли участь провідні вчені і науковці з України, Польщі, Румунії, Хорватії, Болгарії, Туреччини.

Фахівці з різних вищих навчальних закладів обмінювалися досвідом та новими розробками у викладанні іноземної мови за професійним спрямуванням. Доповіді, запропоновані до уваги учасників конференції, відзначалися високим рівнем теоретичних досліджень і результатами впровадження у практичну діяльність.

Організаційний та програмний комітет конференції: Кудрявцева В.Ф., кандидат пед. наук, доцент, завідувач кафедри англійської мови в судноводінні ХДМА; Літікова О.І. кандидат пед. наук, доцент, завідувач кафедри англійської мови в судновій енергетиці ХДМА; Рябуха І.М., кандидат пед. наук, доцент, завідувач кафедри англійської мови з підготовки морських фахівців за скороченою програмою навчання ХДМА, Фролова О.О. кандидат пед. наук, доцент кафедри англійської мови в судноводінні ХДМА.

Автор: Дашевська Л.М. – ст. викладач кафедри іноземних мов.