ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Родинне свято у Херсонському Таврійському ліцеї мистецтв!

21 вересня у в Херсонському Таврійському ліцеї мистецтв проходив надзвичайний захід – «Родинне свято» для учнів 1-11 класів та їх батьків! Для учнів 8-11 класів були підготовлені профорієнтаційні майстер-класи та організовані  зустрічі з представниками вищих та профільних навчальних закладів міста.  Державний вищий навчальний заклад «Херсонський державний аграрний університет» представляли доцент кафедри лісового та садово-паркового господарства, к.б.н. Бойко Тетяна Олексіївна та в.о. завідувача кафедри ЛСПГ, к.с-г.н. Дементьєва Ольга Іванівна та кафедри готельноресторанного та туристичного бізнесу – завідувач кафедри, к.е.н. Крикунова Вікторія Миколаївна та к. п.н. Несін Юрій Миколайович.

Для учнів 11 класу був проведений урок з англійської мови Несіним Ю.М. Для учнів 8-10 класів Бойко Т.О. представила презентацію спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». Ліцеїстам розказали про прямий зв'язок навчання у ліцеї та продовженням його у стінах університету.

На загальних зборах учнів та батьків Крикунова В.М. розповіла про переваги навчання у ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» на спеціальностях, які продовжують розвивати творчі здібності студентів та формують їх естетичний смак.

Чекаємо учнів Херсонського Таврійського ліцею мистецтв слухачами шкіл та студентами нашого університету!

Автор: доцент кафедри лісового та садово-паркового господарства, к.б.н. Бойко Т.О.