ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди та перспективи логістики, маркетингу, збутової діяльності плодоовочівництва в епоху цифрових технологій»

Новий навчальний рік у ХДАУ розпочався з проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди та перспективи логістики, маркетингу, збутової діяльності плодоовочівництва в епоху цифрових технологій» за підтримки українсько-канадського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP. Цього року науковий захід було присвячено святкуванню 35-річчя Економічного факультету.

 

У роботі конференції взяли участь професори, молоді вчені, аспіранти та студенти провідних вищих навчальних закладів та установ України.

 

Зокрема, своїми науковими здобутками поділилися представники Таврійського державного агротехнологічного університету імені Д. Моторного, Полтавської державної аграрної академії, Національного університету біоресурсів та природокористування, Одеського державного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Європейського університету та інші поважні наукові установи.

 

Високий рівень конференції та важливість представлених тем у вітальному слові відзначив заступник менеджера українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP Володимир Терновський.

«Українським виробникам потрібно переходити від виробництва сировини до повного циклу, включаючи обробку зберігання та логістику. І ваші напрацювання, наукові розробки мають для них неоціненне значення», - зазначив він.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко