ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Гідротехнічне будівництво: минуле, сьогодення, майбутнє»

10-11 жовтня 2019 року на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій ДВНЗ «ХДАУ» відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Гідротехнічне будівництво: минуле, сьогодення, майбутнє».

В конференції також прийняли участь здобувачі вищої освіти з Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне) і Дніпровського державного аграрно-економічного університету (м. Дніпро).

З вітальним словом виступив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності нашого університету, професор Аверчев О.В. та декан факультету водного господарства, будівництва та землеустрою, доцент Артюшенко В.В.

Під час конференції з доповідями виступили понад 30 студентів спеціальностей «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології», «Будівництво та цивільна інженерія», «Науки про землю» та «Екологія», які виступили за наступними напрямами роботи конференції: сучасні методи проектування гідротехнічних та водогосподарських об’єктів, сучасні технології будівельного виробництва, застосування нових будівельних матеріалів, управління водними і земельними ресурсами, проектування природоохоронних заходів, вплив змін клімату на розвиток водних меліорацій.

 

Автор: завідувач кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій, доцент Шапоринська Н.М