ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тренінг з профорієнтації для майбутніх абітурієнтів

Продовжується тренінг з випускниками 11 класу ЗОШ №26 селища Комишани, який проводить кафедра гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій з метою надати майбутнім абітурієнтам максимум корисної інформації для обрання професії. Захід був проведений 06.11.2019 р. в рамках батьківських зборів, на яких були присутні учні 11-го класу, що приймали участь у «Дні відкритих дверей» в Херсонському державному аграрному університеті 23.10.2019 р.

 

Батьки розповіли про добрі та емоційні відзиви своїх дітей про гостинний прийом в Агроуніверситет, професійні консультації викладачів, студентів ХДАУ, які весело і креативно залучили школярів до масштабного дійства в актовій залі і на Студентській площі університету, пригощали їх смачними стравами, що приготували своїми руками.

Основними питаннями тренінгу, який проводив професор Морозов В.В., були такі: «Чи можливо в процесі навчання в ХДАУ змінити спеціальність?», «Як, навчаючись в університеті, пройти практику за кордоном, в яких країнах?», «Які документи при цьому можливо одержати?». Питання задавали і обговорювали ситуації як батьки, так і учні.

На ряд питань відповіді знаходились в газеті «Новий день» від 30 жовтня 2019 р., де опублікована стаття про День відкритих дверей в Херсонському державному аграрному університеті. Цю газету та проспект ХДАУ одержали всі учні, батьки і класний керівник – Людмила Іванівна. Наступна тема тренінгу «Як оптимально та універсально обрати предмети для ЗНО», «Як максимально використати для ЗНО можливості підготовчого відділення».

Автор: Морозов В.В. – професор кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій ДВНЗ «ХДАУ».