ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційний марафон

12 листопада делегація ХДАУ: відповідальний секретар приймальної комісії Панкратьєва Т.Л., начальник Центру довузівської підготовки та міжнародної освіти Керімов А.Н., фахівець з профорієнтації Романова О.Б., доцент кафедри екології та сталого розвитку ім. професора Ю.В. Пилипенка Алмашова В.С. відвідали заклади повної середньої освіти м. Генічеська та Генічеського району.

Мета будь-якого заходу з профорієнтації: вироблення свідомого і позитивного ставлення до праці у молоді; допомога учням у виборі, як профілю навчання, так і подальшої професійної діяльності, тому старшокласників ознайомили із важливими поняттями: "професія", "спеціальність". Інформували скільки професій існує у класифікаторах професій України і світу; про кількість спеціальностей, запропонованих майбутнім абітурієнтам в Умовах вступу до закладів вищої освіти України у 2020 р.; про предмети ЗНО, які потрібно складати, щоб стати студентом. Розповіли про Аграрний університет, про спеціальності університету, які завжди користуються попитом на ринку праці, а також про переваги навчання в ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет».

Учні брали активну участь в діалозі, задавали питання. Кожен одинадцятикласник отримав у подарунок довідник абітурієнта ХДАУ.

Дякуємо адміністраціям закладів освіти та учням за теплий прийом!

Автор: Романова О.Б. (13.11.2019)