ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

В Аграрному університеті відзначили День працівника сільського господарства

Сьогодні, 13 листопада, в актовій заді ХДАУ  відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята - Дня працівників сільського господарства.

 

На святкування були запрошені ветерани праці, фермери, механізатори, тваринники, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства Херсонщини.

Керівництво області щиросердно привітали присутніх зі святом, висловили вдячність аграріям за високі врожаї зернових культур, за їх нелегкий повсякденний труд, побажали усім міцного здоров’я, щастя, успіхів,  рясних сходів та щедрих ужинків.

 

Приєднався до привітань і  ректор ХДАУ, Юрій Кирилов, привітав усіх трудівників сільського господарства зі святом, побажав їм миру і добра, та, зокрема,  висловив вдячність за співпрацю.

 

За досягнення високих показників у роботі, за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу кращі трударі та ветерани галузі  були нагородженні Почесними  грамотами від обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації.

 

Завершились урочистості святковими  концертними номерами у виконанні студентів Аграрного університету та театру-танцю «Амадеус».

 

Більше фотографій на https://www.facebook.com/pg/ksau.kherson

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко (13.11.2019)