ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науковий гурток «Економічна теорія» здобувачів вищої освіти продовжує свою роботу

Науковий гурток «Економічна теорія» здобувачів вищої освіти продовжує свою роботу. Так 15 листопада 2019 року відбулося чергове засідання майбутніх науковців.

Система ринкових відносин, що властива для сучасної економіки, вимагає конкурентоспроможного фахівця, наділеного не лише економічними знаннями, а й умінням мислити, діяти і головне - самостійно приймати рішення з наведенням переконливих аргументів.

Здобувачі вищої освіти Щоголь А., Шахман К., Бєлий О., Піскарьова Р. виступили з доповідями на такі теми: «Ринок молока та молочних продуктів», «Шляхи диверсифікації бізнесу та впровадження переробки плодів та ягід», «Напрямки розвитку ринку плодово-ягідної продукції», «Ринок м’яса та м’ясних продуктів». Вони продемонстрували навички опрацьовувати та аналізувати науково-методичну літературу, обирати оптимальні шляхи розв’язання поставлених у роботі завдань, оформляти наукові результати, визначати їх практичну значимість, презентувати дослідження в алгоритмі: стан, проблема, перспектива, пропозиції.

Гурток продовжує свою роботу! Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у подальших його засіданнях.

Автор: Рудік Н.М. (15.11.2019)