ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь у координаційно-методичній нараді ПНД НААН №32 «Селекційно-технологічна система трансформування виробничих напрямів вівчарства України»

14 листопада 2019 року представники Херсонського державного аграрного університету біолого-технологічного факультету Папакіна Н.С., Кушнеренко В.Г. та Нежлукченко Н.В. прийняли участь у координаційно - методичній нараді ПНД НААН №32 «Селекційно-технологічна система  трансформування виробничих напрямів  вівчарства України».

 

На захід були запрошені керівники і виконавці завдань Інституту тваринництва степових районів імені М.Ф. Іванова «Асканія-Нова» - ННСГЦВ, Асканійської ДСГДС Інституту зрошувального землеробства НААН,  науковці Херсонського, Миколаївського та Одеського державних аграрних університетів.

 

Захід очолювали директор ІТСР “Асканія-Нова” -ННСГЦВ, доктор с.-г. наук, член-кореспондент НААН Вдовиченко Юрій Васильович та заступник директора з наукової роботи, кандидат с.-г. наук. Кудрик Неоніла Анатоліївна.

 

На даному заході були заслухані звіти про виконання представників Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН, Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН, Закарпатської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН, Асканійської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту зрошувального землеробства НААН.

 

Також було заслухано інформацію про сучасний стан галузі вівчарства у світі та результати зарубіжних відряджень працівників наукової установи: Вдовиченко Юрія Васильовича

 

Заруби Костянтина Віталійовича

 

Маслюка Андрія Миколайовича

 

За результатами координаційно-методичної наради винесено рішено  прийняти представлені звіти, з окремими зауваженнями та доповненнями та  продовжити наукову співпрацю з офіційними співвиконавцями та включити на наступний рік виконавців ініціативних тематик закладів вищої освіти.

Автори: доценти Папакіна Н.С. та Нежлукченко Н.В. (19.11.2019)