ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

03 грудня 2019 р. відбулося засідання робочої групи з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності

Під час проведення засідання робочої групи з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності були розглянуті питання щодо:

- затвердження анатованого заключного звіту наукової роботи «Інноваційне відновлення, модернізація та розвиток зрошення у Південному регіоні України» науковий керівник Грановська Л.М.

- затвердження проміжних звітів наукових робіт: «Агроекологічні аспекти ведення органічного землеробства в умовах Півдня України» науковий керівник Домарацький Є.О.; «Формування стратегії розвитку молодіжного підприємництва в умовах євроінтеграції як чинника соціально-економічної стабільності та безпеки України» науковий керівник Кирилов Ю.Є.; «Стратегія геосистемно-басейнової організації природокористування на водозбірній території транскордонної річки Дніпро» науковий керівник Пічура В.І.; «Стратегічні напрямки розвитку адаптивних технологій вирощування сільськогосподарських культур за умов обмеженості природних і матеріальних ресурсів» науковий керівник Лавренко С.О.; «Інноваційна технологія рибничо-біологічного формування іхтіофауни як складова продовольчої безпеки України» науковий керівник Шерман І.М.

- щодо внесення змін до показників рейтингу науково-педагогічних працівників за результатами наукової та інноваційної діяльності у 2020 р.

- щодо реорганізації ради молодих вчених та аспірантів.

 

«Стратегія геосистемно-басейнової організації природокористування на водозбірній території транскордонної річки Дніпро» науковий керівник Пічура В.І.

 

«Формування стратегії розвитку молодіжного підприємництва в умовах євроінтеграції як чинника соціально-економічної стабільності та безпеки» України» науковий керівник Кирилов Ю.Є.

 

«Стратегічні напрямки розвитку адаптивних технологій вирощування сільськогосподарських культур за умов обмеженості природних і матеріальних ресурсів» науковий керівник Лавренко С.О.

 

«Агроекологічні аспекти ведення органічного землеробства в умовах Півдня України» науковий керівник Домарацький Є.О.;

 

«Інноваційна технологія рибничо-біологічного формування іхтіофауни як складова продовольчої безпеки України» науковий керівник Шерман І.М.

 

«Інноваційне відновлення, модернізація та розвиток зрошення у Південному регіоні України» науковий керівник Грановська Л.М.

Автор: Сімонова О.М. (04.12.2019)