ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Викладачами ХДАУ кафедри екології та сталого розвитку ім. професора Ю.В. Пилипенка 22 січня було проведено виїзд у шкільні навчальні заклади смт Білозерки Херсонської області

У рамках проведення профорієнтаційної  роботи  викладачами  ХДАУ кафедри екології та сталого розвитку ім. професора Ю.В. Пилипенка  22 січня було проведено виїзд у шкільні навчальні заклади смт Білозерки  Херсонської області.  Доценти В.С. Алмашова та Н.В. Стратічук  відвідали  Білозерський ЗПЗСО №3 Білозерської селищної ради та Білозерський ЗПЗСО №2.

 

Учнів 9, 10 та 11 класів було ознайомлено зі спеціальностями  екологія та технології захисту навколишнього середовища, а також з тими можливостями, які існують при навчанні на даних спеціальностях.

Викладачами було проведено пізнавальну  вікторину «Цікава екологія», де найкмітливіші учні отримали подарунки за знання від нашої кафедри. Також усіх школярів було ознайомлено із сучасними спеціальностями ХДАУ, з нашими традиціями  та було запрошено на довузівські підготовчі курси.

Автор:  доцент Алмашова В.С. (23.01.2020)