ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна зустріч з випускниками Херсонського професійного суднобудівного ліцею

24 січня 2020 року викладачі кафедри фізики та загальноінженерних дисциплін ХДАУ спілкувалися з ліцеїстами Херсонського професійного суднобудівного ліцею.

Завідувач кафедри доцент Кияновський О.М. та старший викладач Корінь О.В. розповіли про Херсонський державний аграрний університет, його славні традиції, його здобутки та перспективи подальшого розвитку. Випускники ліцею отримали вичерпну інформацію про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у ХДАУ. Особливу увагу було приділено новій спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», оскільки майбутні професії ліцеїстів тісно пов’язані з електротехнікою, різноманітними використаннями електричної енергії.

Із ліцеїстами кожної з 4-х груп, в яких провели бесіди, вдалося налагодити доброзичливу атмосферу, обговорити важливість отримання якісної освіти, постійного поповнення знань шляхом самоосвіти впродовж всього життя.

Звернули увагу ліцеїстів на можливість та переваги підготовки до ЗНО у Центрі довузівської підготовки Херсонського державного аграрного університету.

Висловлюємо вдячність адміністрації Херсонського професійного суднобудівного ліцею за організацію зустрічей з випускниками ліцею!
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Автори: ст. викладач Корінь О.В., ст. лаборант Соколенко С.В. (24.01.2020)