ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День спорту в ХДАУ

Середа 19 лютого минула для студентів Херсонського державного аграрно-економічного університету під знаком Дня фізичної культури і спорту. В спортивному комплексі вищого начального закладу у дружню родину зібралися ті, хто вважає спорт невід’ємною частиною життя.

 

Спортивні змагання відбулися серед збірних команд здобувачів вищої освіти факультетів та викладачів університету. Вони змагалися за перемогу у таких видах спорту: волейбол, футзал, перетягування канату, армрестлінг, шахи. За підсумками проведених змагань були підведені підсумки.

 

В змаганнях з волейболу І місце посіла збірна команда викладачів університету. В змагання з футзалу  І місце посіла збірна здобувачів вищої освіти. В змаганнях з перетягування канату І місце посіла збірна команда викладачів університету. В змагання з армрестлінгу  І місце посіла збірна команда агрономічного факультету, ІІ місце – збірна команда факультету водного господарства та землеустрою, ІІІ місце – збірна команда біолого-технологічного факультету.

 

Викладач водного факультету та землеустрою Кияновський О.М.  провів сеанс одночасної гри з шахів зі здобувачами вищої освіти.

Бажаємо учасникам заходу подальших успіхів та перемог, бути сильними, кмітливими та винахідливими!

Автор: Прес – центр ХДАУ Катерина Нікітенко (20.02.2020)