ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ЗОШ 27 ПРОФОРІЄНТАЦІЯ

Надзвичайно важливим кроком у житті кожного школяра є вибір професії та закладу вищої освіти. Займатися тим, що тебе цікавить та захоплює — це неабияка розкіш. Але як обрати з-поміж всього різноманіття напрямків? 

Тому викладачі аграрного університету постійно проводять профорієнтаційні зустрічі, екскурсії та заходи з учнями шкіл. Під час таких заходів школярам надають детальну інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, та організацію освітнього і виховного процесу в університеті.Такі зустрічі дають змогу з перших вуст отримати відповіді на запитання, дізнатися про враження від навчання, а головне – вільно й відкрито поспілкуватися.

25 лютого 2020 року до Херсонського державного аграрного університету завітали старшокласники Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов Херсонської міської ради. Учні відвідали: навчально-демонстраційний анатомічний музей ім. В.Г. Амаліцького; науково-дослідну лабораторію «Перспективні об’єкти аквакультури» та лабораторію фізичних експериментів.

Автор: Романова О.Б.