ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття з «Плодівництва» від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP

26 лютого 2020 року студенти третього курсу агрономічного факультету ХДАУ під керівництвом к.с.г. наук, асистента кафедри рослинництва, генетики, селекції та насінництва Козлової О.П. відвідали виїзне практичне заняття з «Плодівництва» в ОСГ «Павлівські» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між ХДАУ та Менонітської асоціацією економічного розвитку по реалізації Українського проекту бізнес-розвитку (UHBDP) (координатор проекту – проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності професор Аверчева О.В.)

Господарство займається вирощуванням елітних сортів винограду, суниці, малини, ожини та посадкового матеріалу. Студенти мали змогу ознайомитись із сучасними агротехнологіями в інтенсивному ягідництві.

 

Керівник підприємства М.М. Павлівський розповів про сучасні способи та агротехнологічні прийоми вирощування суниці садової на гідропоніці, американську технологію вирощування елітних сортів винограду.

Студенти мали змогу прийняти участь в обрізці винограду столового та його підв’язці.

 

Також керівник підприємства, ознайомив студентів з новітніми технологіями введення органічного землеробства у ягідних та плодових господарствах, сучасними тенденціями, що впроваджуються в агросекторі.

Автор: Городецька Ю.В. (27.02.2020)