Сучасні тренди в індустрії гостинності: екологічна свідомість

Чи готова наша область до зустрічі туристів у курортний сезон, чи у змозі бізнес забезпечити безпечні умови відпочинку? Ці питання розглядалися під час першого в Україні Форуму підприємців Чорноморського узбережжя Херсонщини, участь у якому взяли викладачі кафедри готельно-ресторанного та туристисного бізнесу і студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Задоволені, що отримали цікаву та корисну інформацію, яка стане в нагоді майбутнім готельєрам та рестораторам для успішного ведення бізнесу. Відвідали виставку екологічної продукції. Під час вільного спілкування по екомайданчикам дізналися як спланувати та організувати роботу підприємства сфери гостинності, щоб з гордістю називатися екологічно дружнім закладом.

Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Дуга В.О.







