ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Дистанційне навчання здобувачів вищої освіти на кафедрі інженерії харчового виробництва

Березневий дайджест новин
біолого-технологічного факультету

 Відповідно до Наказу ректора від 12 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо запобігання захворюванням, викликаним коронавірусом COVID-19» здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» на період карантину навчальний матеріал опановують у дистанційній формі. Науково-педагогічними працівниками кафедри інженерії харчового виробництва ведеться постійний зв'язок та контроль щодо засвоєння матеріалу, виконання практичних та лабораторних робіт, етапність виконання курсових проектів та розрахунково -  графічних робіт. Для зручності проведення дистанційних занять викладачі кафедри  проводять заняття відповідно до встановленого розкладу.

 

Для швидкого реагування та ведення чату з навчальних дисциплін створені групи у Viber  для відповідей на особисті питання та контролю поетапності виконання певних видів робіт використовують листування електронною поштою.

 

Цікаво та насичено в дистанційному режимі проходять лабораторно – практичні заняття здобувачів вищої освіти 4 року навчання з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» в умовах домашньої кухні, де вони мають можливість згідно рецептури приготувати страви оздоровчого призначення, провести органолептичну оцінку готового продукту та продегустувати її.

  

Дистанційне навчання з використанням різноманітних технологій та онлайн-сервірів дає можливість магістрантам до осмислення наукової проблеми майбутньої кваліфікаційної роботи магістра, написання фахових статей та дискусії з науковим керівником. 

 

Тож, бажаємо викладачам і здобувачам вищої освіти Аграрно – Економічного університету якісного і стійкого інтернет-зв'язку, швидшого повернення в аудиторії, а саме головне – всім бути здоровими!

Автори: Новікова Н.В., Шинкарук М.В. (за редакцією Прес-центр (БТФ) Кривий В.В) (01.04.2020)