ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Під час карантину кафедра землеустрою, геодезії та кадастру працює онлайн!

 

Використовуючи сучасні засоби зв'язку 1 квітня 2020 року провели чергове засідання кафедри і обговорили навчальні питання.

Організувала і розпочала засідання завідувачка кафедри Наталія Дудяк.

 

Відповідно до порядку денного, ознайомила співробітників кафедри із основними змінами, які відбулися  за час карантину: в освітньому середовищі, в діяльності ХДАЕУ; наголосила на необхідності налагодження більш тісних комунікації в період дистанційної роботи зі здобувачами під час карантину.

Професор Юрій Яремко відмітив, що проведення конкурсу ІІ етапу Всеукраїнських студентських наукових робіт зі спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій"  відбудеться дистанційно. Зазначив,  що ІІІ Міжнародна наукова-практична конференція "Вплив кліматичних змін на просторовий розвиток територій Землі: наслідки та шляхи вирішення", що запланована і підготовка до якої зараз триває, відбудеться 11-12 червня 2020 року обов'язково,  але можливе переведення її в режим онлайн.

Асистенти Ірина Бєлая і Світлана Фокіна звітувати про проведення консультацій в режимі онлайн з навчальних дисциплін "Digitals", "Земельне право та державна землевпорядна експертиза" та "Землеустрій" та "Землевпорядне проектування".

Доцент Тетяна Мацієвич  доповіла про підготовку матеріалів до проведення ІІІ Міжнародної наукова-практичної конференції, а також  звітувала щодо ведення та відпрацювання завдань у системі Moodle з дисциплін: «Економіка землекористування», «Управління земельними ресурсами», «Управління землями ОТГ», «Планування території сільських населених пунктів», «Інтелектуальна власність у землеустрою», «Економіка землекористування та землевпорядкування».

Доцент Наталія Лавренко звітувала щодо стану формування інформації в "Довідник абітурієнта". Відзначила що нею подана  стаття  у збірник, який входить до Web of Science.

Доцент Володимир Яценко та старший викладач Дмитро Крупіца зазначили, що важлива самоорганізація кожного здобувача,  а ми за допомогою електронної пошти й месенджерів надаємо консультації та методичні настанови щодо виконання різних видів практичних і лабораторних робіт.

Старший викладач Ігор Пєсков та асистент Ігор Мартинов відзначили особливе  значення і вагомість проходження здобувачами практичних завдань, результатом яких повинна бути обов'язково визначено рівень їх  засвоєння - проведення тестування  або опитування в онлайн формі. 

Лаборант кафедри Олена Баранова нагадала викладачам кафедри  про підготовку індивідуальних планів їх роботи на період з 6 квітня по 24 квітня 2020 року.  

Надання в інформаційну базу створених навчальних матеріалів, робочих зошитів, практичних і лабораторних завдань.  Нагадала викладачам, що з метою сприяння зростання популярності Університету  та  збільшення цитованості  наукових публікацій працівників Університету необхідно долучитися до формування діючого інституційного репозитарію ХДАЕУ.

 

Автор: завідувачка кафедри Дудяк Н.В. (01.04.2020)