ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Менеджмент інформаційних технологій

Мрієте про здобуття сучасної високооплачуваної професії? Саме час діяти. Починайте просто сьогодні. Херсонський Державний Аграрно-Економічний Університет запрошує на навчання за освітньо-професійною програмою «Менеджмент інформаційних технологій» (спеціальність 073 – Менеджмент).

Менеджмент інформаційних технологій підходить інтелектуальним, амбітним, креативним, сучасним і творчим особистостям, адже працювати доведеться не тільки з цифровими продуктами, а й з людьми, які їх створюють і ними користуються.

ІТ-менеджер – це «права рука» керівника підприємства, так як від фахівця з інформаційних технологій багато в чому залежить те, як і з якими витратами буде організовано роботу компанії, а отже, в результаті і успіх бізнесу.

ІТ-менеджер – це співробітник на підприємстві, що здійснює стратегічне планування технологічного розвитку, а також підбір висококваліфікованого персоналу, створення і впровадження комерційно вигідних засобів автоматизації виробничих процесів, мінімізуючи витрати ресурсів на їх придбання, наладку і використання. Так, менеджер в області інформаційних технологій (ІТ) працює одночасно і з технологіями, і з людьми, і з фінансами, що вимагає високої компетентності відразу в декількох незалежних сферах.

Автор: Ганна Димова (06.04.2020)