ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

З аудиторій в інтернет: карантин не заважає майбутнім держслужбовцям навчатися

Відтоді, як з 12 березня у Херсонському державному аграрно-економічному університеті, як і по всій країні, було запроваджено режим карантину, всі навчальні заняття тут змінили свій формат.

Здобувачі освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» всіх рівнів навчання та їх викладачі зустрічаються тепер не у звичних аудиторіях, а у мережі інтернет. Тут одні готують, а інші виконують завдання через створені групи у додатках та відеочатах.

Лекції тепер також проходять через Skype.

Наразі, в такому режимі відбуваються заняття з дисциплін: «Публічна політика», «Електронне врядування»,«Стратегія суспільного розвитку», «Управління розвитком територій», «Брендинг територій», «Аналіз і оцінка державної політики», «Основи соціальної політики» та інших.

Не припинив карантин і наукові пошуки.

Студенти першого та другого рівня навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування» приймають дистанційну участь у IV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ».

Звісно, карантинні заходи стали викликом, тому викладачі кафедри разом зі студентами шукають та обговорюють інші форми й засоби для здобуття якісних теоретичних знань та практичних навичок, не порушуючи графіку освітнього процесу майбутніх державних службовців.

Автор: Катерина Нікітенко (06.04.2020)