ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентський науковий гурток «Захист і карантин рослин»

Студентський науковий гурток «Захист і карантин рослин» кафедри ботаніки та захисту рослин агрономічного факультету продовжує свою роботу в дистанційному режимі (керівник гуртка - к.с.-г.н. Макуха О.В.).

Калайда Олександр, член гуртка, здобувач вищої освіти 3 курсу агрономічного факультету, що навчається за спеціальністю «Захист і карантин рослин», проводить фітосанітарний моніторинг насаджень винограду з метою визначення стану популяції шкідників після зимівлі, приуроченості стадій їх розвитку до фенологічних фаз культури, виконує захисні заходи проти зимуючого запасу шкідливих організмів з дотриманням вимог техніки безпеки та регламентів застосування препаратів.

Олександр постійно спостерігає за посівами озимих зернових культур та ріпаку озимого, проводить обліки шкідливих організмів згідно загальноприйнятих методик.

 

Керівник гуртка, к.с.-г.н. Макуха О.В. допомагає студентам у розробці програми науково-дослідної роботи, систем фітосанітарного моніторингу, надає консультації в онлайн-режимі.   

Автор Макуха О.В. (07.04.2020)