ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кафедра технологій переробки та зберігання с.-г. продукції в процесі дистанційного навчання

Квітневий дайджест новин

біолого-технологічного факультету

В умовах карантину є важливим удосконалення дистанційного навчального процесу.

Викладачі та здобувачі вже звикли до нових умов, тому ситуація із запровадженням карантину, дистанційною роботою та певними обмеженнями, сприймається виключно, як обов’язок. Інших варіантів просто не існує!

Однією із складових дистанційного навчального процесу є контроль виконаної роботи.

Фото з дисципліни «Технологічне обладнання виробничих процесів у тваринництві та переробній промисловості»

Триває підготовка випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня

 

 

 

Фото з дисципліни «Основи зберігання та пакування с. г. продукції»

Здобувачі вищої освіти, які вивчають дисципліну «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» після ознайомлення з теоретичною частиною на лекціях, отримання практичних навиків на лабораторних заняттях, застосовують отримані знання на практиці, поки що в домашніх умовах на період карантину, з перспективою використати свої уміння та можливості в умовах виробництва.

 

 

 

Студентський науковий гурток «Технолог» продовжує свою роботу та активно проводить підготовку наукових доповідей до конференції.

  

Куратори академічних груп тримають руку на пульсі подій й обговорюють зі здобувачами тему: «Правильне харчування на карантині» в онлайн-режимі. Головне в період карантину - навчання, саморозвиток, читання книг, перегляд улюблених фільмів, здоровий сон і харчування, заняття спортом, йогою, музикою… І буде все добре ;)

Пам’ятайте: Самоізоляція – не привід для пригнічення! Просимо кожного ставитись до ситуації, що склалась, відповідально. Мийте руки, навчайтесь дистанційно та будьте здоровими!

Автор: Доцент кафедри Технологій переробки та зберігання с.-г. продукції Чернишов І.В. (за редакцією Кривий В.В. Прес-центр БТФ)