ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Особливості дистанційного навчання архітекторів та інженерів-будівельників під час карантину

Колектив кафедри будівництва в умовах карантину не припиняє якісно забезпечувати освітній процес і тримати на контролі рівень засвоєння матеріалу студентами. Викладачі кафедри експериментують та організовують різні методи  дистанційної форми навчання. Не став виключенням і цей тиждень.

Життя в умовах карантину у здобувачів вищої освіти досить насичене, долітав би тільки до кожної оселі інтернет, а комп’ютер і телефон продовжував би працювати без збоїв!

Для здобувачів спеціальності 191 «Архітектура та містобудування», у розкладі  залишилися практичні заняття з дисципліни «Живопис», «Скульптура», «Авторське проектування», вивчення яких на віддалені це відчутний бар’єр.  Тому, викладачами Кутузовою Т.Ю., Степаняном Ю.Г., Луциком С.П. запропоновано значно поширити теоретичну частину, де питання історії розвитку, технік виконання, тощо можливо вивчити дистанційно.

 

За вивченням дисципліни «Історія мистецтва» здобувачка 1 курсу Гуськова Настя

 

 Над малюнком працює здобувач 2-го курсу Петро Фостик

Так, історія мистецтва, історія архітектури, архітектурний Херсон, - це те, що зараз можливо прискіпливо вивчати. Маємо надію, що при зустрічі в аудиторії влаштуємо виставку про наше місто та невеликі містечка, де поки що залишаються наші здобувачі. 

 

«Авторське проектування» у виконанні Насті Чорної (2-й курс)

Дуже приємно, що у загальних групах спілкування наших майбутніх архітекторів, на гаджетах постійно з’являються посилання на інтернет-ресурси  культурних закладів. Зараз є час для цікавих та пізнавальних прогулянок по музеях світу в  Internet просторі.

Не полишають дистанційно навчатися і здобувачі спеціальності
192 «Будівництво та цивільна інженерія»

 

На фото креативний здобувач 4 року навчання Сахно Віталій

 

На фото здобувачка 3 року навчання Гордєєва Анастасія

 

На фото здобувач 3 року навчання Вітцівський Микола 

Автори:  Кутузова Т.Ю., Новікова С.М., Андрієвська Я.П. (09.04.2020)