ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Основні правила роботи на період карантину кафедри землеустрою, геодезії та кадастру

З перших днів запровадження карантину, відповідно до прийнятого наказу по університету «Про невідкладні заходи щодо запобігання захворюванням, викликаним коронавірусом COVID-19» колектив кафедри землеустрою, геодезії та кадастру активно  запроваджує і реалізує дистанційне навчання.

Визначенні основні правила роботи кафедри землеустрою, геодезії та кадастру:

-       якісне проведення навчальних занять в дистанційній формі;

-       профорієнтаційна робота кафедри «Абітурієнт 2020»;

-       науково-методична робота і здобутки  викладачів;

-       контроль здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» щодо їх стану здоров’я та навчально-наукової активності;

-       залучення абітурієнтів до участі в олімпіаді для вступників ХДАЕУ.

   

Здобувачі вищої освіти Філь Ангеліна 5 курс,

Олександра Біляченко – 1 курс, Андрій Кудрич – 3 курс з/в

Дистанційне навчання розглядається як форма організації освіти, коли здобувачі можуть підтримувати діалог за допомогою засобів комунікації з викладачами використовуючи комп’ютерну грамотність та вміння працювати і ефективно використовувати існуючі освітні онлайн-платформи.

  

 Здобувачі вищої освіти Оксана Груша – 3 курс, Влад Магаляс – 4 курс

Відповідно до обговореного та створеного системного плану роботи кафедри: реалізація дистанційної освіти, проведення робочих нарад, консультування здобувачів, інформування співробітників кафедри відбувається в постійному робочому режимі онлайн  використовуючи доступні засоби зв’язку Zoom, Skype, Viber, Telegram, e-mail  адреси.

  

Здобувачі вищої освіти

Руслан Слісаренко, Вадим Саленков, Барашев Едем – 1 курс

 Дистанційне навчання здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» здійснюється за визначеними основними можливими напрямками:

1. Надання у користування електронних навчальних комплексів:

- надавати допомогу здобувачам у вивченні та систематизації теоретичних знань та допомагати формувати практичні вміння;

- викладати вивчений матеріал в різних формах (текс, таблиці, графіки, мультимедійні презентації, схематичні зображення і ін.);

- контролювати процес навчання (самоконтроль та контроль з боку викладача);

- ефективно керувати самостійною роботою;

 - реалізовувати індивідуальний підхід.

2. Створити умови щодо можливості використання програми MOODLE (Modular ObjectOriented Dynamic Learning Environment), яка забезпечує можливість створення інтерактивних лекцій, практичних, лабораторних завдань і тестів.

3. Звертатись в наукову бібліотеку ХДАУ при написані навчально-методичних праць, визначення індексів УДК та авторського знаку; сканування літератури з фондів бібліотеки та електронної доставки цифрових копій за контактним e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

4.Використовувати відкриті ВЕБ-ресурсів в цифровому освітньому середовищі. Відкриті освітні ресурси (Open Educational Resources, OER) – це загальна назва освітніх (навчальних і наукових) ресурсів, які існують у відкритому доступі або випущені за відкритою ліцензією, яка дозволяє їх безкоштовне використання та модифікацію третіми особами.

  

Здобувачі вищої освіти Шевцов Максим – 2 курс, Ковтонюк Єлізавєтта 4 курс, Ревенко Анастасія – 1 курс

В березні місяці  започатковано серед здобувачів та викладачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» флешмобу  «Навчання в умовах карантину» в соціальній мережі facebook  #аграрка_земгео.

Кожного дня на сторінці кафедри землеустрою, геодезії та кадастру викладачі разом зі здобувачами  діляться новітньою інформацією  зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», повідомляють через інформаційний простір  громадськість щодо умов вступу, особливостей та приорітетності навчання в ХДАЕУ, діляться своїми  здобутками, напрацюваннями та словами підтримки створюючи тим самим постійний тісний емоційний зв'язок і гарний настрій (https://www.facebook.com/groups/218057472400321/?epa=SEARCH_BOX)

ВСІМ міцного здоров’я, гарного настрою та успішної реалізацій Ваших наукових ідей!

  

Здобувачі вищої освіти Раскот Олексій - 2 курс, Едуард Сундуков - 1 курс, Сеітов Сергій – 4 курс

Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк (09.04.2020)