ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вчимось підкорювати просторове уявлення інженерних креслень д и с т а н ц і й н о

Здобувачі вищої освіти 1 курсу інженерних спеціальностей 192 та 194  після двох тижнів   вимушеного  дистанційного навчання виконання креслень висловлюють особисту, помірковану думку, що під час карантину  вони нарешті оцінили всі переваги та  можливості  живого спілкування з викладачем в аудиторії  та з крейдою на дошці, особливо,  якщо це дисципліна «Нарисна геометрія та інженерна графіка», яка  потребує чіткого просторового уявлення про всі геометричні  об’єкти  при виконанні будь яких креслень.

Студенти звикли  під час виконання креслень  відстежувати  геометричні побудови на живих моделях та наглядних зображеннях на дошці. Дистанційно це зробити набагато складніше, навіть при наявності Інтернету, Viber та інших доступних засобів спілкування. Креслення доводиться освоювати також здобувачам вищої освіти  заочного навчання – це вимого часу.

 

Повноцінно освоювати  креслярські навички та стандарти креслення при дистанційному навчанні  студентам допомагають приклади виконання креслень, розроблені викладачем  та наглядні зображення, виконані викладачем з додатковими поясненнями. Стають у пригоді навіть ескізні наглядні зображення, які пояснюють сутність геометричних побудов.

 

1 курс Аліна Ворона

  

Сахно Олена 2 курс спеціальність 192  заочного навчання 

Сподіваємось, що загальними зусилями креслярські методи переможуть коронавірус.

Ми сильні, і в нас все буде добре! Бажаємо всім  вам 36,6!

Автор: Петрова А.Т. (09.04.2020)