ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вивчення мови Шекспіра дистанційно

Карантин триває, а ми продовжуємо вчитись дистанційно. В такому випадку у нас є чудовий вихід з ситуації, а саме, в якості інструменту з вивчення англійської мови ми обираємо навчання за допомогою комп'ютерних технологій.

До речі, цей метод має перевагу перед іншими засобами вивчення іноземної мови. Це і оперативність, доступність, і наявність свого персонального вчителя.

Маючи «на озброєнні» комп'ютер і Інтернет, ви дуже швидко можете виконати будь-який запит до системи, а також у найкоротший термін отримати відповідь, нове завдання або отримати детальний розбір своїх помилок.

Але цей метод ще й свого роду виклик для викладача, якому треба зацікавити своїх учнів і зробити навчання «на відстані» цікавим.

Отже, викладачами кафедри іноземних мов створено групи в системі Viber, куди надсилаються аудио-уроки та ілюстрований матеріал за освітньою програмою.

Так, старший викладач М.О. Камінська після прослухування аудіо-уроку запропонувала здобувачам вищої освіти спеціальності «Промислова та цивільна інженерія» on-line обговорення теми «Професійні якості сучасного інженера-будівельника».

Карантин – не привід відмовлятись від своїх мрій. Отже, здобувачі вищої освіти спеціальності «Архітектура та містобудування» ділились думками з теми «Будинок моєї мрії», а майбутні гідротехніки для перевірки засвоєного матеріалу розв’язували кросворд! Таким чином, залишаємось вдома і навчаємось!

  

 

 

Автор: старший викладач кафедри іноземних мов Камінська М.О. (14.04.2020)