ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Дистанційний зв’язок куратора та студентської групи 2 курсу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

Під час карантину у дистанційному режимі відбувається спілкування з кураторською групою 2 курсу студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Найбільш актуальними питаннями на даний час є дотримання правил поведінки під час карантину, а саме: дотримання правил самоізоляції, гігієни та не бути легковажними відповідно до становища в державі.

Також відбувається постійний контроль студентської групи щодо виконання завдань під час дистанційного навчання, адже студентам варто пам’ятати «карантин – не канікули для студентів», саме тому потрібно прикладати зусилля, щоб цей час було використано максимально ефективно для вдосконалення власних знань, вмінь та навичок.

 

Гормон гарного настрою студенти 2 курсу в даний період отримують під час приємних спогадів найяскравіших подій студентського життя спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

 

Всім студентам та викладачам варто бути сумлінними та відповідальними громадянинами держави і тоді якнайшвидше ми зможемо повернутися до звичайного ритму життя та зустрітися у тісному колі рідного університету!

Автор: куратор 2 курсу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Бєлая І.С. (14.04.2020)