ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Онлайн - консультація із дисципліни «Планування територій сільських населених пунктів»

Викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру провели консультацію для здобувачів вищої освіти 4 курсу та 

3 курсу із скороченим терміном навчання у онлайн-форматі. При цьому, здобувачі, які через технічні причини не взяли участь, змогли отримати відповіді у групі через месенджер Viber. 

Дистанційне навчання – це навчальний процесс, який продовжується на відстані від аудиторій, але й в такий спосіб можна вдосконалювати свої знання та професійні навички.

 

Онлайн-консультація проходила у форматі «запитання-відповіді», а саме здобувачі ставили запитання, а викладачі І.В. Пєсков та Т.О. Мацієвич надавали усні відповіді, серед них: «Яким чином виділяється територія під житлову забудову?», «Що є основою для планування і забудови ділянок під житловою забудовою у населених пунктах?», «Чи впливає рельєф на вибір території під житлову забудову? Як, в такому випадку, вирішувати проблеми занадто нерівномірного рельєфу?».

 

Під час онлайн-консультації здобувачі задавали питання по черзі,  і всім сподобався такий формат спілкування.

 Наступним кроком, онлайн - консультації було ознайомлення з методикою розрахунку житлової площі в житлових будинках і загальна житлова забезпеченість.

 

Й на звершення консультації, викладачами було видано завдання до наступної лабораторної роботи на тему: «Житлова площа в житлових будинках і загальна житлова забезпеченість».

В цілому, такий формат онлайн-консультації підтверджує, переваги дистанційного навчання. Адже, чітка мета – перший крок до будь-якого досягнення, а завдання викладача – допомогти  особистості здобувачів вищої освіти зростати в  успіху.

Автор: к.е.н., доцент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Т.О. Мацієвич (15.04.2020)