ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційні заходи основа роботи вступної компанії 2020 зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

Впродовж карантину продовжуємо активно реалізовувати всі передбачені планом роботи кафедри землеустрою, геодезії та кадастру профорієнтаційні заходи «Абітурієнт 2020»:

-       розповсюджуємо інформацію в соціальних мережах щодо привілеї абітурієнтів які приймуть участь в олімпіаді для вступників ХДАЕУ.

-       інформуємо громадськість та рекламуємо спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» в засобах масової інформації.

Публікація в газеті «Гривня» статті в якій ознайомлено читачів  з усіма особливостями і перспективами навчання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті та отримання затребуваної спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», яка формує випускників підготовлені для виконання проектної, організаційно-керівної діяльності по раціональному використанню і охорони земель, формуванню землеволодінь і землекористувань, організації території, обліку і оцінці земель, державному контролю за використанням земель.

Дипломовані фахівці також володіють вмінням виконувати зйомку місцевості, здійснювати геодезичні роботи по винесенню на місцевість об’єктів, що будуються. (https://grivna.ks.ua/ )

-         активізували та підсилили роботу сторінки кафедри у facebook (https://www.facebook.com/ )

-       налагодили більш тісний адресний зв'язок  з профільними підприємствами та організаціями  щодо вступної компанії 2020 р. використовуючи доступні засоби зв’язку Viber, telegram, e-mail  адреси 

Автор: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк (16.04.2020)