ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Життя без стресу у студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Складні життєві ситуації забезпечують пристосування до нових умов існування. Так і Херсонський державний аграрно-економічний університет працює в дистанційній формі навчання, аби створити безпечні умови для своїх студентів. Закритий на карантин університет не свідчить про відсутність лекцій і необхідних для повноцінного освітнього процесу заходів.

Майбутні випускники бакалавріату спеціальності «Публічне управління та адміністрування» відчувають стрес, адже окрім кваліфікаційного іспиту на них чекає захист дипломних робіт. Тому багато часу вони приділяють саме написанню дипломних робіт бакалаврів.

Окрім навчання, для допомоги собі нейтралізувати напругу, негативні емоції студенти спеціальності знаходять час для піклування про родину: батьків, малих сестер та братів, бабусь та дідусів.

І, звичайно, студенти наповнюють себе позитивними емоціями та ресурсом разом з домашніми улюбленцями.

Серед методів боротьби зі стресом студенти спеціальності "Публічне управління та адміністрування" використовують і такий метод - частіше згадують приємні моменти, які вони переживали в рідних стінах університету. Приємні спогади підвищують вироблення серотоніну («гормону гарного настрою» і «гормону щастя»).

 

Автор: Карташова Ольга Григорівна – доцент кафедри публічного управління та адміністрування (27.04.2020)